Η Φιλοσοφία μας

Η εκπαίδευση, είναι το πιο ισχυρό όπλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο…!

Το φροντιστήριο «Σύγχρονη Παιδεία» είναι το δημιούργημα του σεβασμού και της αγάπης μας για την εκπαιδευτική διαδικασία και την μοναδική σχέση που δημιουργείται μεταξύ καθηγητή και μαθητή.

Κάθε μαθητής αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή προσωπικότητα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και στόχους. Ο ρόλος μας είναι να υποστηρίξουμε την προσπάθειά του και να ενδυναμώσουμε την αυτοπεποίθησή του ώστε να επιτύχει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Η μακρόχρονη εκπαιδευτική μας πείρα και η αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών μας επιλογών αντιπροσωπεύεται από ένα μακρύ κατάλογο μαθητών μας που πέτυχαν στους μορφωτικούς τους στόχους και αποτελούν ήδη επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας. Δείξαμε, δηλαδή, ότι ένα φροντιστήριο μπορεί να είναι χώρος παιδείας και να συντελέσει αποφασιστικά στη μορφωτική επιτυχία των μαθητών.

Είμαστε ένα φροντιστήριο ανθρώπινης κλίμακας που δε στηρίζεται στον εύκολο εντυπωσιασμό τεχνοκρατικών χώρων, αλλά στην κατάθεση ψυχής καθημερινά μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας. Οραματιζόμαστε να γίνουμε πυρήνας δημιουργίας στην ευρύτερη περιοχή.

Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό αποτελείται από έμπειρους, καταξιωμένους και εξειδικευμένους καθηγητές που ακολουθούν ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών, παρέχοντας στους μαθητές μας τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Πέρα και πάνω απ’ όλα όμως, σέβονται την εκπαιδευτική διαδικασία και την προσπάθεια των μαθητών!

Οι διευθυντές σπουδών
Γαλανάκης Λάμπρος, Χημικός
Παπαδομανωλάκης Μιχάλης, Φυσικός